استانها > اردبیل

وجود ۳ هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی در اردبیل



تهران پزشکی: مهدی فیضی در بازدید از مراکز فرآورده‌های دامی اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر فراورده‌های خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان و متعاقب آن عید نوروز در قالب طرح کشوری و برنامه سراسری سازمان دامپزشکی کشور با ساماندهی ۲۵ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۳۱ بازرس فنی بهداشتی گوشت و ۱۰ روحانی ناظر ذبح شرعی در استان شروع شده و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه می‌یابد.

وی افزود: در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰۰ مرکز تولید، توزیع و عرضه فراورده‌های خام دامی در سطح استان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی هستند، گفت: در این مدت ۳۵ هزار و ۸۵۹ مورد بازدید از این اماکن انجام شده و در مجموع ۱۸۸ هزار و ۵۲۸ کیلوگرم فراورده‌های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی کشف و ضبط شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: از ابتدای سال‌جاری ۱۸ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۹۸۲ قطعه طیور در کشتارگاه‌های صنعتی طیور و ۲۳ هزار و ۷۷۹ رأس دام سنگین و ۱۳۰ هزار و ۷۱۳ رأس دام سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و طی فرایند بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف شده است.

فیضی ادامه داد: گوشت قرمز، سفید و فراورده‌های گوشتی مورد نیاز خود را ترجیحاً به صورت بسته بندی کددار و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به مهر بهداشتی و برچسب که به همین منظور در لاشه‌ها الصاق می‌شود دقت لازم و کافی داشته باشند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا