جامعه > آموزش و پرورش

آزمون‌های «تیمز» و «پرلز» معیار بررسی سطح کیفی وزارت آموزش و پرورش



تهران پزشکی: علیرضا کاظمی، در سی و سومین جلسه شورای معاونان که عصر روز شنبه، یکم دی در محل سالن جلسات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با توجه به اهمیت مسابقات جهانی «تیمز» و «پرلز» گفت: یکی از راه‌های قضاوت و بررسی سطح کیفیت آموزش و پرورش؛ آزمون‌های تیمز و پرلز است. بنابراین ضرورت دارد تا کارگروهی در این زمینه تشکیل و نقشه راهی در این باره تدوین شود. افزایش کیفیت سواد در مقطع ابتدایی یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های معاونت‌های مربوط باشد.

وی درباره تعدد بخشنامه‌های ارسالی به ادارات و مدارس ادامه داد: با توجه به تجربیات زیسته خودم، مستندسازی بخشنامه‌ها گاهی بسیار سخت و زمان‌براست. بنابراین ضروری است این مهم مورد تحلیل و ارزیابی قرار بگیرد تا با بررسی آن به نتیجه واحد جهت ساماندهی بخشنامه‌ها برسیم.

کاظمی به اقدام دیگر در خصوص ساماندهی بخشنامه‌ها اشاره کرد و افزود: می‌توان بخشنامه‌های ثابت و بخشنامه‌های مرتبط با احکام برنامه هفتم معاونت‌ها را در کتابچه‌ای، تدوین و برای سال آتی ارسال کرد.

وی ادامه داد: برخی از بخشنامه‌ها که جنبه اطلاع رسانی دارند قابل حذف هستند. بخشی دیگر از بخشنامه‌ها موردی هستند و با توجه به اقتضائات؛ نیازمند ارسال فوری و پیگیری هستند زیرا بار حقوقی و برخی بار مالی دارند.

وی افزود: کمیته مستندسازی بخشنامه‌ها نیازمند بازبینی فرایند مستندسازی است.

کاظمی با تاکید بر ضرورت ایجاد درک مشترکی از برنامه‌های وزارتخانه بیان کرد: باید برنامه معاونت‌ها و سازمان مربوطه به سرعت ارائه شود تا با هم‌افزایی، کار در مسیر اصلی و درست پیش رود. هر سازمان باید نظام مسائل را احصا کرده و با اولویت بندی؛ برنامه‌ها و سیاست‌های خود را اعلام کند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ولادت حضرت فاطمه و جایگاه زنان گفت: وقتی سیره حضرت فاطمه را مرور می‌کنیم می‌بینم که در همه زمینه، این بانوی بزرگ بی‌بدیل و بی‌مانند بودند. یکی از ویژگی‌های ایشان انفاق است. در دفاع از حق با ایراد خطبه‌ها و نطق‌ها نام‌آور بودند. حضرت فاطمه (س)، الگوی تمام عیار یک زن در نظام هستی است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا