استانها > هرمزگان

۲۲ واحد گردشگری در شهرستان بستک در حال ساخت است



تهران پزشکی: محمد محسنی با اشاره به پروژه‌های مرمتی در شهرستان بستک گفت: در سال جاری فاز اول مرمت خانه کاظم شامل آواربرداری، تفکیک مصالح، دیوارچینی خشتی، تیر ریزی و مرمت بخش‌های آسیب‌دیده انجام‌شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: طی برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ادامه عملیات و فاز دوم مرمت خانه کاظم با نظارت این اداره‌کل و حمایت‌های مالی شهرداری بستک انجام می‌شود و فاز تکمیلی مرمت این بنای تاریخی از محل اعتباراتی که در اختیار نماینده غرب استان است، انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته فاز اول عملیات مرمت مسجد جامع بستک انجام‌شده، اظهار کرد: در فاز اول پنجره‌های چوبی مسجد بر اساس الگوی اصلی پنجره‌های قدیمی بازسازی و نصب شد.

محسنی بیان کرد: مرمت مسجد جامع بستک در سال جاری در قالب فاز دوم ادامه می‌یابد که در این فاز جداره‌ها، تزئینات، درهای چوبی، کف‌سازی، عایق پشت‌بام و دیوارچینی مرمت و بازسازی می‌شوند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان بابیان اینکه کمبود اعتبارات برای مرمت آثار تاریخی یکی از چالش‌های اساسی در حفظ و نگهداری از میراث‌فرهنگی است، عنوان کرد: راه‌اندازی انجمن خیرین میراث‌فرهنگی استان می‌تواند گام مؤثری در جبران این کمبودها باشد و جذب مشارکت‌های مردمی و حمایت بخش خصوصی می‌تواند کمبود اعتبارات دولتی را جبران کند.

وی در خصوص برنامه‌های فرهنگی حوزه میراث‌فرهنگی در بستک افزود: رونمایی از لوح ثبتی افطار در کاروانسرای جهانی بستک و همایش باستان‌شناسی اشکفت آهو و کوه گاو بست ازجمله برنامه‌هایی بوده که سال جاری در این شهرستان برگزارشده است.

محسنی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه گردشگری گفت: در شهرستان بستک ۱۳ واحد گردشگری شامل هتل، مجتمع گردشگری، سفره‌خانه سنتی، مرکز آب‌درمانی و رستوران بین‌راهی فعالیت دارند که هم‌اکنون ۲۲ واحد جدید شامل سفره‌خانه سنتی، اقامتگاه بوم گردی و مجتمع گردشگری در این شهرستان در حال ساخت است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان در خصوص ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان بستک گفت: در سالجاری زیرساخت گردشگری روستای عالی احمدان بستک شامل آبرسانی به مجموعه گردشگری از محل اعتبارات ملی انجام شده است.

وی در خصوص روستاهای هدف گردشگری شهرستان بستک عنوان کرد: پرونده روستای کهتویه به‌عنوان روستای هدف گردشگری آماده و در دست بررسی و اقدام است.

محسنی در خصوص فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه صنایع‌دستی شهرستان بستک گفت: در سال جاری ۴ نمایشگاه صنایع‌دستی در روستاهای کنچی، فاریاب سنگوییه، کوخرد و پارک جهانگیریه بستک برگزارشده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: همچنین ۹ میلیارد ریال تسهیلات صنایع‌دستی از محل اعتبارات مشاغل خانگی و تبصره ۱۸ به هنرمندان و صنعتگران شهرستان بستک پرداخت‌شده است.

وی تأکید کرد: شهرستان بستک با ترکیب تاریخ، طبیعت، هنر و سنت‌ها، تجلی فرهنگ و تمدن جنوب ایران است و نقش محوری در هویت تاریخی هرمزگان ایفا می‌کند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا