۱۶ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید شد
به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی شامگاه جمعه پس از بازدید از مزارع توتفرنگی بهنمیر مازندران، از تولید سالانه ۱۶ هزار تن توتفرنگی سالم و عاری از سموم در سطح هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع استان خبر داد وگفت: بابلسر با محوریت بخش بهنمیر، نیمی از این تولید را تأمین میکند.
وی با تأکید بر سلامت کامل محصولات، تصریح کرد: بر اساس آزمایشهای مراکز علوم پزشکی مازندران و بابل، تمامی توتفرنگیهای تولیدی استان، سالم و عاری از بقایای سموم هستند.
مؤمنی به کشت ارقام پربازده و تجاری همچون «کاماراسو» و «سلوا» در مزارع استان اشاره کرد و افزود: شهرستان بابلسر بهویژه منطقه بهنمیر، با تولید ۵۰ درصد از توتفرنگی مازندران، قطب اصلی این محصول در شمال کشور است.
وی همچنین از کشت توتفرنگی در شهرستانهای کیاکلا، جویبار، ساری و قائمشهر خبر داد و مزایای کشت گلخانهای از جمله «کنترل آفات»، «مدیریت علفهای هرز»، «صرفهجویی ۴۰ درصدی در مصرف آب» و «افزایش عملکرد محصول» را نسبت به کشت سنتی برشمرد.
وی افزود: مازندران با تولید سالانه ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی و باغی، یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور محسوب میشود.