معرفی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که عصر چهارشنبه در سالن خطایی اردبیل برگزار شد، از زحمات ۳۰ ماهه «حسن محمدیادیب» قدردانی و «جلیل جباری» که پیش از این به عنوان مدیرکل صنایع دستی در این استان مسئولیت داشت، عهدهدار مدیرکلی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل شد.
در این مراسم مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، اظهار کرد: در بدترین شرایط و وضعیت اسفناک اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مسئولیت را سه روز قبل از شروع رویداد ۲۰۲۳ گردشگری کشورهای عضو اکو عهده دار شده و فعالیت خود را در این اداره کل آغاز کردم.
حسن محمدیادیب تصریح کرد: مهمترین مأموریت ما در آن مقطع سر و سامان دادن به وضعیت اداره و تلاش برای برگزاری شایسته رویداد ۲۰۲۳ بود که سعی شد تا این رویداد به شکل مطلوب در استان برگزار شود.
وی گفت: در این ۳۰ ماه با برنامهریزیهای انجام شده و همراهی همکاران با تعامل هوشمند با مسئولان و مدیران استانی و کشوری سعی کردیم تا کارها را به پیش برده و زمینه یک حرکت تحولی را در این حوزه فراهم کنیم.
مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برگزاری باشکوه رویداد ۲۰۲۳ و کسب رتبه اول استان در ارزیابیهای سالانه اشاره کرد و افزود: با خرد جمعی و کار عمومی سعی کردیم تا در هر سه حوزه کارها را به پیش ببریم به طوری که در ثبت پایگاههای جدید تاریخی و همچنین حمایت از حوزه گردشگری و صنایع دستی، اقدامات مؤثری انجام شد.
محمدیادیب در ادامه خاطرنشان کرد: ما ردیف اعتباری ویژهای را برای پایگاه جهانی بقعه شیخ صفیالدین به مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان دریافت کردیم تا از این ردیف ملی برای توسعه طرحها استفاده کنیم.
وی ثبت ملی کاروانسرای شاه عباسی نیز و جمعه مسجد را به عنوان دومین پایگاه یادآور شد و اضافه کرد: در حوزه سرمایهگذاری اقدام به صدور مجوزهای بینام و ارائه بستههای سرمایهگذاری کردیم و در قالب ستاد تسهیل سعی شد تا موانع و مشکلات را رفع کنیم.
محمدیادیب بیان کرد: در ۳۰ ماه گذشته ۵۰ طرح گردشگری در استان اردبیل به بهرهبرداری رسیده و ۹۰ طرح گردشگری نیز در مراحل اجرایی قرار دارد که با سرمایهگذاری ۱۵ هزار میلیارد تومان مراحل اجرایی پروژه در حال انجام است.
وی در ادامه یادآور شد: در حوزه بازاریابی بینالمللی نیز اقدامات خوبی را آغاز کردیم و رتبه اول کشوری را در این حوزه به دست آوردیم.
محمدیادیب تصریح کرد: روستای موئیل به ثبت جهانی رسید و ما در حوزه صنایع دستی موفق شدیم تا شهر عنبران را به عنوان شهر جهانی گلیم معرفی کنیم.
وی از همراهی خوبی رسانهها و تعامل روابط عمومی با این مجموعهها خبر داد و گفت: در این زمینه نیز رتبه اول کشوری را در ۲ سال گذشته به دست آوردیم و روابط عمومی این اداره کل توانسته اقدامات مؤثری را در تولید آثار فاخر انجام دهد.
مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: ما رکورد برگزاری جشنوارههای گردشگری را در کشور شکستیم و موفق شدیم با رویدادهای مختلف گردشگری زمینه تفریحات سالم را برای مردم مهیا کنیم.