استانها > خوزستان

لزوم ایجاد گفتگوهای مستمر بین جریان‌های سیاسی و اقوام برای توسعه سیاسی در خوزستان



به گزارش خبرنگار مهر، علی بویری شامگاه امروز سه‌شنبه در مراسم معارفه خود با تشکر از استاندار خوزستان بابت اعتمادی که به وی در این مسئولیت داشته است، گفت: امیدوارم با هماهنگی معاونان و مدیران استانداری و دستگاه‌های اجرایی، بتوانیم با تعامل حداکثری و برنامه‌ریزی‌های دقیق، کوتاه‌مدت و بلندمدت، در راستای سیاست‌های دولت و استاندار گام برداریم.

سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با تاکید بر هماهنگی و تعامل سازنده میان مسئولان استانی، بر لزوم اجرای سیاست‌های دولت وفاق ملی و برنامه‌های استاندار خوزستان در مسیر توسعه سیاسی و اجتماعی استان تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت همراهی دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان فکر و اندیشه در سیاست‌گذاری‌های استانی افزود: باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود، برنامه‌های مشخصی در حوزه سیاسی و اجتماعی ارائه و عملکرد شفافی از اقدامات خود به مردم ارائه دهیم.

بویری همچنین به اهمیت گفت‌وگوهای سیاسی و وفاق ملی اشاره کرده و بیان کرد: برای پیشبرد توسعه سیاسی در استان، لازم است گفت‌وگوهای مستمر بین جریان‌های سیاسی و اقوام صورت گیرد و از ایجاد فضای دو قطبی پرهیز شود و در این راستا ذیل گفتمان ملی وفاق با مشارکت نخبگان، دانشگاهیان، صاحب‌نظران، کارشناسان و فعالان سیاسی و اجتماعی گفتگوهای مستمری پیرامون گفتمان وفاق در سطح استانی و منطقه‌ای خواهیم داشت.

بویری تاکید کرد در رده‌های مدیریتی برای کادرسازی و جانشین پروری برای آینده نظام از جوانان و بانوان توانمند در رده‌های مدیریتی بهره خواهیم برد.

وی در ادامه به موضوع نهادهای مردم‌نهاد پرداخت و بر لزوم تقویت این نهادها به‌عنوان رکن اصلی جامعه مدنی تاکید کرد و گفت: برای پشتیباتی و حمایت از نهاد مردم نهاد، باید مجوزهای لازم برای فعالیت این نهادها تسریع شود.

سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان همچنین به اهمیت بررسی آسیب‌های اجتماعی در استان از جمله موضوع خودکشی در برخی مناطق پرداخت و اظهار کرد: برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات علمی و پژوهشی برای مقابله با این آسیب‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت انتخابات پیش رو و لزوم برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی، بیان کرد: فرمانداران و بخشداران باید تمام توان خود را برای برگزاری انتخاباتی امن، سالم و با مشارکت گسترده مردم به کار گیرند تا همه سلایق امکان حضور در انتخابات را داشته باشند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا