طبقه بندی مشاغل سبب هم افزایی بین کارگر و کارفرما می شود
احمد غریوی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با طبقه بندی مشاغل کارگری اظهار کرد: واحدهای دارای بیش از ۵۰ کارگر باید شامل طرح طبقه بندی مشاغل شوند.
وی افزود: برابر برنامه تحولی در سال گذشته هزار کارگاه و در سال جاری هزار و ۵۰ کارگاه و در انتهای سال جاری مجموعاً دو هزار و۵۰ کارگاه در سطح کشور نسبت به اجرای طرح طبقهبندی مشاغل اقدام میکنند.
غریوی ادامه داد: بنا داریم که بعد از اتمام این واحدهایی که طرح انجام نشده نصاب کارگاههای مشمول را پایین بیاوریم تا به نوعی تعداد زیادی از کارگران تحت پوشش طرح طبقه بندی مشاغل قرار بگیرند.
مدیر کل روابط وزارت کار و امور اجتماعی اضافه کرد: در خصوص بحث نیروهایی که به موجب قراردادهای مدت موقت شاغل هستند، آمار دقیقی در این زمینه نمیشود گفت ولی با توجه به اینکه تعداد زیادی از کارگران بر اساس قراردادهای مدت موقت شاغل هستند.
وی گفت: طبیعتاً افزایش تعداد قراردادهای مدت موقت بحث امنیت شغلی کارگران را به نوعی تحت الشعاع قرار میدهد، طی دو سال گذشته لایحهای در خصوص بحث ساماندهی قراردادهای مدت موقت و اصلاح قانون کار انجام شده این لایحه را در صورت پیگیری وزارتخانه دوباره به دولت تقدیم کنیم تا با اصلاح برخی از مقررات قانون کار شاهد امنیت شغلی کارگران در سطح کشور باشیم.
غریوی افزود: یکی از موضوعات مهمی که معاونت روابط کار وزارتخانه دنبال این موضوع است پیشگیری از حوادث ناشی از کار است و بازرسان کار وزارتخانه چه در ستاد و چه در صف در خصوص بحث ایمنی کار و در خصوص کاهش حوادث ناشی از کار تلاش مضاعفی را خواهند داشت.
وی گفت: بدون شک، طبقهبندی مشاغل نه تنها موجب افزایش بهرهوری، ایجاد روحیه و انگیزه در نیروهای کار میشود بلکه با تعادلبخشی به بازار کار، همافزایی بین کارگر و کارفرما را در بر خواهد داشت.