دانش و فناوری > فناوری های نوین

درمان سرطان پوست با یک کرم موضعی



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این درمان نوین تاکنون ۳۴۴ هزار دلار بودجه از بنیاد ملی تحقیقات و نوآوری پزشکی دریافت کرده که پیشرفت توسعه دارو در مراحل پیش بالینی را تسهیل می کند. این کرم موضعی حاوی یک داروی خاص است که قادر به جلوگیری از ایجاد سرطان پوست است.

داروی مذکور با همکاری پروژه QEDDI موسسه UniQuest کشف شده و توسعه یافته است. جیمز ولز استادیار انستیتو فریزر دانشگاه مذکور این پروژه نوآورانه را رهبری کرده است.

داروی مذکور در نوع خود یگانه است زیرا نه تنها پتانسیل جلوگیری از آغاز سرطان پوست را دارد بلکه حتی قادر به درمان آن در بیمارانی است که در مراحل اولیه پیوند عضو هستند. نیاز به چنین درمانی از این واقعیت سرچشمه می گیرد که دریافت کنندگان پیوند عضو برای آنکه بدنشان عضو مذکور را پس نزند باید از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده کنند.

هرچند این داروها نجات بخش هستند، اما از سوی دیگر ریسک ایجاد انواع خاصی از سرطان پوست به خصوص کارسینوم سلولی سنگفرفی ( SCC) و سارکوم کاپوزی(نوعی سرطان سلول های عروقی نادر) جلوگیری کند.

ولز در این باره می گوید: در حال حاضر تمام داروهای تایید شده سازمان غذا و دارو آمریکا کارسینوم سلولی سنگفرشی در بیمارانی را هدف می گیرند که تحت درمان پیوند عضو قرار گرفته اند. حال آنکه مدیریت سرطان های پوستی شامل ارزیابی های پزشکی ادامه دار و جراحی ها در طی حیات این افراد است تا زمانی که سرطان به نقطه متاستاز برسد.

او در این باره افزود: درمان جدید می تواند زندگی چنین بیمارانی را به طور واقعی دگرگون کنند.

فاز پیش بالینی اهمیت زیادی دارد و برای بررسی تاثیرگذاری دارو در نفوذ به پوست و احتمالات تولید در مقیاس کلان در آینده به کار می رود.

این فرایند تضمین می کند کرم مذکور برای آزمایش انسانی آماده است.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا