مجله مهر > فجازی

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش


خبرگزاری مهر؛ گروه مجله_ زهرا افسر: اگر پیگیر اخبار مربوط به فلسطین و غزه باشید، حتماً ماجرای دکتری که تا آخرین لحظه چراغ آخرین بیمارستان فعال، یعنی بیمارستان «کمال عدوان» در شمال جبالیا را روشن نگه داشته بود و سر انجام توسط رژیم اشغال‌گر صهیونیستی به اسارت گرفته شد را شنیده‌اید.

اما این اسارت یک اسارت معمولی نبود. تصاویری که همیشه از نیروهای مقاومت منتشر شده نمایانگر عظمت نیروهای مقاومت است. همانطور که تصاویر آخرین سکانس زندگی «یحیی سنوار» در تمام دنیا به عنوان نماد مقاومت دست به دست شد، حالا نوبت رسید به تصویر دکتر «حسام ابوصفیه» که تک و تنها به سوی تانک‌های صهیونیست‌ها در حال حرکت است.

او از پشت سر شبیه ابرقهرمان‌هایی است که در فیلم‌ها همیشه دیده‌ایم. رسانه‌ها می‌گویند عکسی که از مدیر بیمارستان کمال عدوان پخش شد، آخرین عکس از «قهرمان سفیدپوش» جبهه مقاومت است و از مکان او هنوز هیچ خبری در دسترس نیست.

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

کمی عقب‌تر بر می‌گردم، درست در ۲۵ مهر ماه سال ۱۴۰۲ بود که رژیم صهیونیستی بیمارستان المعمدانی (الاهلی عرب) را بمباران کرد، این جنایت ۵۰۰ شهید و صدها مجروح به دنبال داشت؛ ۱۰ روز از آغاز جنگ می‌گذشت که جهانیان شاهد اولین جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در غزه بودند، بسیاری باور نمی‌کردند که آدمی می‌تواند بیمارستانی مملوء از زخمی و بیمار و پناهنده را بمباران کند؛ اما ادامه جنگ نشان داد که بیمارستان‌ها جزو اصلی‌ترین اهداف این نسل‌کشی است.

به محض انتشار خبر این جنایت، جامعه جهانی به شدت از رژیم صهیونیستی ابراز انزجار کرد. همچنین رژیم صهیونیستی در وهله اول زیر بار حمله به بیمارستان نرفت اما حالا با گذشت یک سال و چند ماه، آخرین بیمارستان هم به ویرانی محض کشاند.

موضوعی که اوج انسانیت و محکم بودن دکتر حسام را نشان می‌دهد از این قرار است: شما حتماً یک عزیزی را در زندگی از دست داده‌اید. برای همه ما پیش آمده که وقتی کسی را از دست می‌دهیم از مکانی که آن عزیز در آنجا فوت کرده گرفته تا روز و ماه و همه چیزهایی که یادآور آن روز تلخ هستند متنفر می‌شویم.

حالا دکتر حسام، پسرش را در همان بیمارستانی که کار می‌کرده از دست داده. شاید تمام مدتی که در بیمارستان مشغول مداوای مجروحان بوده در گوشه گوشه آنجا قد و قامت پسرش را تصور کرده و در خود شکسته اما هرگز کم نیاورده. حالا مردم هم در فضای مجازی از او به عنوان یک قهرمان یاد می‌کنند و واکنش‌های زیبایی نسبت به اسارت این مردم بزرگ نشان دادند.

واکنش‌های مجازی

حساب کاربری «خالد الشنو» در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشته: «حسام ابوصفیه، قهرمان لباس سفید. خدایا او را از اسارت رها کن و با حمایت خود از او محافظت کن»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

«الهام عابدینی» از مجریان و کارشناسان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، درباره صحنه رفتن حسام ابوصفیه به سوی تانک‌های دشمن در صفحه شخصی خود نوشت: «همین یک عکس به تنهایی همه کنوانسیون‌ها و معاهده‌ها و جامعه جهانی و سازمان بین‌المللی و غیره را به سخره گرفت.»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

حساب کاربری «احمد محمد الکندری» از کویت در صفحه شخصی خود نوشت: «امروز تنها با غرور و وقار قدم می‌زنم و فردا نسل‌های امت با فتح آشکار از من پیروی خواهند کرد.»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

حساب کاربری «محمدرضا کردلو» در صفحه خود نوشت: «ای خواجه درد نیست و اگر نه طبیب است.»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

حساب کاربری «مینو» با انتشار عکس‌هایی از دکتر حسام نوشته: «۴۴۴ روز است که دارند شخم می‌زنند باریکه عزت را با همه مردمانش. هر دقیقه و هر ساعت و هر روزش داستانی دارد. از شاهنامه حماسی غزه معلوم نیست چقدرش روایت می‌شود و چند هزار برابرش مکتوم می‌ماند تا در بی‌تفاوتی زمانه هرز نرود و بر قساوت قلب تماشاگرانش نیفزاید.»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

حساب کاربری «سجاد ایزدپناه» نوشته: «در دنیای محمود عباس‌ها، اردوغان‌ها، عبدالله الثانی‌ها و جولانی‌ها، تو حسام ابوصفیه باش.»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

حساب کاربری «آیماه» نوشته: «زنده به گور کردن بیماران بیمارستان کمال عدوان هم به طومار جنایت‌های اسقاطیل اضافه شد. واقعاً این‌ها دارند با کی می‌جنگند؟ مجامع بین المللی و حقوق بشر کجا هستند؟»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش

حساب کاربری «نیره نوری» از فعالان فضای مجازی نوشت: «ایستاده در غبار یک روز می‌تواند «حاج احمد متوسلیان» باشد، یک روز هم می‌تواند «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان غزه باشد که هر دو توسط رژیم صهیونیستی ربوده و اسیر شدند. فصل مشترک ترس و شکست صهیونیست‌ها از آدم‌ها همین مقاومت است.»

حسام ابوصفیه؛ قهرمان سفیدپوش



منبع:مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا