برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» در کانون اردبیل معرفی شدند
به گزارش خبرنگار مهر، ملیحه ملکزاده فرد بعد از ظهر پنجشنبه در آئین پایانی نخستین جشنواره استانی «آنادیلی» با اشاره به آیاتی از سوره الرحمن اظهار کرد: خداوند متعال زبان را وسیله ارتباط انسانها قرارداد و ماهم بهعنوان مخلوق پروردگار با این وسیله ارتباط برقرار کرده، احساسات خود را بیان داشته و دانستهها و میراث خود را برای آیندگان انتقال میدهیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از پیامبران کتاب آسمانی نداشتند، گفت: ادبیات شفاهی زبان هدایت پیامبران بود و با گفتار و زبان مردم را هدایت میکردند.
ملکزاده فرد با اشاره به اینکه دوم اسفند به مناسبت روز زبان مادری نامگذاری شده است، بیان کرد: کانون پرورش فکری استان در جهت پاسداشت زبان مادری بهعنوان یک میراث گرانبهای بومی و انتقال آن به نسل آینده، امسال «جشنواره آنادیلی» را در نخستین دوره آن طراحی و برگزار کرد.
وی تصریح کرد: فرزندان ما برای اینکه با فرهنگ و هویت بومی و زبان مادری بیشتر آشنا شوند و زبان نوشتاری را یاد بگیرند، کانون استان با برگزاری چندین نشست و کارگاه در حوزه شعر و داستان، این جشنواره را با طراحی شیوهنامه از خردادماه کلید زد.
وی افزود: با پایان مهلت ارسال اثر، درمجموع ۱۷۳ اثر از گروههای مختلف سنی، در چهار بخش داستاننویسی، شعرسرایی، بازنویسی قصههای فولکلور و آواهای ماندگار دریافت و داوری شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان اردبیل با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ سالی توأم با موفقیت و افتخارآفرینی اعضا بود، اضافه کرد: این نتایج درخشان در سایه پیگیری و همراهی اولیا با فرزندانشان در کارگاهها و فعالیتهای کانون و تلاش مجموعه مربیان و کارشناسان کانون استان در راه خدمت به کودکان و نوجوانان به دست آمده است.
ملکزاده فرد خاطرنشان کرد: فرزندان ما در عرصههای مختلف فرهنگی، هنری و ادبی مستعد و توانمند هستند که تلاش میکنیم تا با شناسایی و پرورش این استعدادها، برای آینده سرزمینمان نویسنده، شاعر، ادیب و انسانهایی فرهیخته تربیت شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این آئین، با اهدای لوح و جایزه از برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی «آنادیلی» تقدیر به عمل آمد.