آغاز ساخت پل چهارم چشمه کیله تنکابن پس از ۱۳ سال
به گزارش خبرنگار مهر، ۱۳ سال قبل، کلنگ ساخت پل چهارم چشمه کیله به زمین زده شد تا دو سر شهر را به هم ارتباط داده و در همجواری دریای خزر و رودخانه خروشان چشمه کیله ضمن کارکرد ارتباط دهنده شهر به جاذبه گردشگری نیز تبدیل شود.
این آغاز اما در همان زمان با دارا بودن ۵ میلیارد تومان اعتبار, و هزینه کرد حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، دیری نپایید که به پایان رسید.
اکنون پس از گذشت ۱۳ سال، به همت شهرداری و شورای اسلامی تنکابن یکبار دیگر این پروژه راهبردی احیا شده و درمرحله ساخت قرار گرفته است.
محمد ابراهیم لاریجانی شهردار تنکابن پیش از ظهر چهارشنبه در نشست آئین مبادله قراردادهای طراحی، اجرا و نظارت بر ساخت پل چهارم چشمه کیله این شهر، با بیان اینکه قرارداد ساخت این پل با ۲۱۷ میلیارد تومان و ۱۰ میلیارد تومان قرارداد نظارت بر اجرای این پروژه منعقد شده و پروژه برای آغاز عملیات عمرانی آن به پیمانکار تحویل داده شده است.
وی با بیان اینکه سیزده سال قبل، فقط دو کوله از آن احداث شده بود، خاطر نشان کرد: طراحی بروز این پل منوط به طراحی گذشته نخواهد بود و در گذر ساخت احتمال دارد در برخی موارد از طراحی گذشته استفاده شود.
لاریجانی با تاکید بر اینکه تمامی منابع مالی پروژههای شهرداری تنکابن از محل منابع داخلی تأمین میشود، تصریح کرد: زمان ساخت پل چهارم، دوسال برآورد شده اما پیمانکار براین عقیده است که زودتر از موعد قرارداد این پل ساخته و در دسترس قرار میگیرد.
مدیر شهری تنکابن تعداد پروژههای در حال اجرای سطح شهر را ۳۴ پروژه برشمرد و اظهار کرد: پل پنجم چشمه کیله، پل پیاده روی طبیعت است که تاکنون ده درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات عمرانی آن فعال بوده و در حال ساخت است.
لاریجانی در سخنان خود به ایدهای کارآمد نیز اشاره کرد و گفت: شهرداری تنکابن عقیده دارد که پل چهارم چشمه کیله به یک کنار گذر ساحل متصل شده و این کنارگذر از شهرک آزادی یا ساحل طلایی آغاز و با گذشت از پل چهارم در امتداد ساحل به کریم آباد وصل و سپس به رامسر متصل شود.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد از این کنار گذر هم اکنون آزاد سازی شده و تنها ۲۵ درصد آن باید تملک شود، خاطر نشان کرد: در صورت همکاری ادارات محیط زیست و منابع طبیعی، و با اختصاص هزار میلیارد تومان اعتبار این آزاد سازی براحتی انجام میشود و این موضوع به هیچ عنوان دور از ذهن نیست.
شهردار تنکابن آینده اقتصادی شهر را در صورت احداث این کنارگذر بسیار مطلوب ارزیابی کرده و آن را یک جاذبه قوی و غنی گردشگری توصیف کرد.